Изработка на сайт
Вход
Последни Новини
Галерия

С какви материали работим

  • 01/12/2015 17:10
  • |
  • 0 коментара
Вижте с какви материали работим ние от Фирма Изобилдинг ЕООД
1 2 3 4



Ремонт на покриви с NOVAGLASS MULTYCOLOR * MELANGE  Р 4,5 кг – Поради уникалността на посипката прави обекта Ви разпознаваем и сигурен срещу атмосферните влияния.
Температурен диапазон при работа с материала – от – 15°С до +150° С
Материала е сертифициран и има гаранция от производителя придружена с полица – 12 години


РЕМОНТ НА ПОКРИВИ се се извършва като първоначално те се разкриват и почистват от прах и счупени керемиди. Пот менят се изгнилите в следствие на течове покривни, греди и дървени летви. След пълния ремонт на дървената обшивка на покрива полагаме нова под покривна хидроизолация Италианска.

ПОД ПОКРИВНА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ - Тя е необходима за да не се допусне проникването на вода и сняг под керемидите – особено по време на бури или деформация, разместване или счупване на някоя от тях. Използват се различни видове хидра изолационни мушами и воали ти, които при монтаж се заковават или залепват за да осигурят горна изолация от влагата.


Ремонт на покриви с керемидиРемонт на покриви с керемиди. TONDACH® сте направили правилния избор. Глината като естествен материал, познат и използван от столетия се отличава с издръжливост и дълготрайност. В TONDACH® тя се изпича при над 1.000°C като повърхността се обработва специално  така, че всяка керемида издържа максимално при екстремни климатични условия. Продуктите TONDACH® са оптимално решение за покриви при мин. наклон  13°.


Ремонт на покриви с керемиди Брамак, Процесите на втвърдяване на бетона продължават около 50 години. Така, в сравнение с други покривни материали, здравината на бетоновите керемиди се увеличава с всяка изминала година и по този начин гарантира дълготрайността на вашия покрив.






Изгодни оферти за дрехи
© 2014 - 2024 Всички права запазени
UA-62379359-2