Ремонт на улуци Смяна на улуци

АМЕРИКАНСКИ БЕЗШЕВНИ УЛУЦИ,

Американските безшевни улуци, се произвеждат от метал и могат да бъдат с неограничена дължина. Ламарината, от която те се изготвят, е предварително нацепена във вид на лента с определена ширина и навита на руло. Дебелините, които се използват, са 0,5-0,6 мм.Тя се подава в машината за производство на безшевни улуци, и от тук нататък всичко става автоматично, като от другата страна на машината излиза готовият улук.


Машината може да бъде и мобилна, като по този начин производството на безшевни улуци става на място до строителния обект. По този начин се „изтеглят” готови парчета улуци с дължини, които точно съвпадат с дължините на стрехите на сградата, без значение от това какъв е размерът им. Затова не се налагат снаждания и закопчавания на улуците по дължината на стряхата. Просто по цялата продължителност имаме един цялостен безшевен улук. Това е и основното предимство на безшевните улуци. Установено е, че в 99% от случаите на теч при конвенционалните метални улуци той е в областта на снадките.
Тагове : Ремонт на улуци,Смяна на улуци,амеркинаски улуци,прахо боядйсани улуцим

РЕМОНТ НА УЛУЦИ СОФИЯ И СМЯНА НА УЛУЦИ СМЯНА НА ВОДОСТОЧНИ ТРЪБИ.

Фирма ИЗОБИЛДИНГ ЕООД - Предлага Ремонт на стари улуци подмяна на улуци и водосточни трби на Достъпни цени съобразени с възможноста на клиента.
Дължината на американските безшевни улуци е неограничена; Безшевните улуци имат значително по-бърз монтаж от останалите;Позволяват при монтиране по-широк участък от надулучната пола да бъде в улука, което изключително повишава сигурността срещу теч; Имат по-добър естетичен вид заради по-елегантния си профил, наречен „К-стил”; Притежават изключително красива и права строителна линия по продължение на цялото завършено изделие; Липсата на снадки гарантира липсата на течове;

Цени за поставяне на Американски безшевни улуци - прахобоядисани
1.Улуци__18,00 лв/м1
2.Водосточни тръби тръби - 18,50 лв/м1
3.Скоби и капачки (влизат в цената на горните две позиции)
Казанче - 25.60 лв/бр
4.Кривки и дъги - 7лв/бр

Цени за поставяне на Български безшевни улуци
1.Хоризонтални улуци_12,40 лв/м1
2.Вертикални тръби_13,50 лв/м1
3.Скоби (влизат в цената на горните две позиции)
4.Казанче 15 лв/бр

 

Тенекеджиский услуги

ПОДМЯНА НА КАПАНДУРИ,ОБШИВАНЕ НА БОРДОВЕ,ОБШИВАНЕ НА КОМИНИ,ОБШИВАНЕ НА КАПАНДУРИ,НАПРАВА НА БОРДОВИ КАПАК,НАПРАВА НА УЛАМИ,НАПРАВА НА НАД УЛУЧНА ПОЛА,ДЕМОНТАЖ НА УЛУЦИ И ВОДОСТОЦИ,МОТНАЖ НА УЛУЦИ И ВОДОСТОЦИМ,

Разполагаме с машини за огъване на всякакви ламаринени профли нужни заремонта на вашият покрив.
Тенекеджийството е много важен процес при ремонт на покриви. Колкото и добре да е направен покрива той ще потече ако  тенекеджийството по него не е направено както трябва, ние много добре знаем това затова обръщаме огромно внимание на тенекеджийките дейности за да можем да оправдаем гаранцията, която ви даваме!
Изработка на сайт
Вход
Последни Новини
Галерия
Изгодни оферти за дрехи
© 2014 - 2019 Всички права запазени
UA-62379359-2