Изработка на сайт
Вход
Последни Новини
Галерия

Ремонт на улуци Смяна на улуци

АМЕРИКАНСКИ БЕЗШЕВНИ УЛУЦИ,

Американските безшевни улуци, се произвеждат от метал и могат да бъдат с неограничена дължина. Ламарината, от която те се изготвят, е предварително нацепена във вид на лента с определена ширина и навита на руло. Дебелините, които се използват, са 0,5-0,6 мм.Тя се подава в машината за производство на безшевни улуци, и от тук нататък всичко става автоматично, като от другата страна на машината излиза готовият улук.


Машината може да бъде и мобилна, като по този начин производството на безшевни улуци става на място до строителния обект. По този начин се „изтеглят” готови парчета улуци с дължини, които точно съвпадат с дължините на стрехите на сградата, без значение от това какъв е размерът им. Затова не се налагат снаждания и закопчавания на улуците по дължината на стряхата. Просто по цялата продължителност имаме един цялостен безшевен улук. Това е и основното предимство на безшевните улуци. Установено е, че в 99% от случаите на теч при конвенционалните метални улуци той е в областта на снадките.
Тагове : Ремонт на улуци,Смяна на улуци,амеркинаски улуци,прахо боядйсани улуцим

РЕМОНТ НА УЛУЦИ СОФИЯ И СМЯНА НА УЛУЦИ СМЯНА НА ВОДОСТОЧНИ ТРЪБИ.

Фирма АНСИЛИНГ ЕООД - Предлага Ремонт на стари улуци подмяна на улуци и водосточни трби на Достъпни цени съобразени с възможноста на клиента.
Дължината на американските безшевни улуци е неограничена; Безшевните улуци имат значително по-бърз монтаж от останалите;Позволяват при монтиране по-широк участък от надулучната пола да бъде в улука, което изключително повишава сигурността срещу теч; Имат по-добър естетичен вид заради по-елегантния си профил, наречен „К-стил”; Притежават изключително красива и права строителна линия по продължение на цялото завършено изделие; Липсата на снадки гарантира липсата на течове;

Цени за поставяне на Американски безшевни улуци - прахобоядисани
1.Улуци__18,00 лв/м1
2.Водосточни тръби тръби - 18,50 лв/м1
3.Скоби и капачки (влизат в цената на горните две позиции)
Казанче - 25.60 лв/бр
4.Кривки и дъги - 7лв/бр

Цени за поставяне на Български безшевни улуци
1.Хоризонтални улуци_12,40 лв/м1
2.Вертикални тръби_13,50 лв/м1
3.Скоби (влизат в цената на горните две позиции)
4.Казанче 15 лв/бр

 

Тенекеджиский услуги

ПОДМЯНА НА КАПАНДУРИ,ОБШИВАНЕ НА БОРДОВЕ,ОБШИВАНЕ НА КОМИНИ,ОБШИВАНЕ НА КАПАНДУРИ,НАПРАВА НА БОРДОВИ КАПАК,НАПРАВА НА УЛАМИ,НАПРАВА НА НАД УЛУЧНА ПОЛА,ДЕМОНТАЖ НА УЛУЦИ И ВОДОСТОЦИ,МОТНАЖ НА УЛУЦИ И ВОДОСТОЦИМ,

Разполагаме с машини за огъване на всякакви ламаринени профли нужни заремонта на вашият покрив.
Тенекеджийството е много важен процес при ремонт на покриви. Колкото и добре да е направен покрива той ще потече ако  тенекеджийството по него не е направено както трябва, ние много добре знаем това затова обръщаме огромно внимание на тенекеджийките дейности за да можем да оправдаем гаранцията, която ви даваме!
Изгодни оферти за дрехи
© 2014 - 2023 Всички права запазени
UA-62379359-2